Medlemskap

En resurs med stort nätverk. Entré Hofors är en resurs för dig som är företagare. Vi värnar om den lokala tillväxten och för oss är det viktigt att du får möjlighet att vara med och skapa förutsättningarna för en bra och sund företagsmiljö.

Vi arbetar för ett gott samarbete mellan alla aktörer i Hofors kommun; företag, kommun, föreningar, myndigheter, organisationer och privatpersoner. Genom oss får du en väg in till näringslivet i Hofors och Torsåker och goda möjligheter att påverka den miljö där du och ditt företag verkar.

Vad innebär ett medlemskap i Entré Hofors?

Entré Hofors huvuduppgift är att skapa största möjliga nytta för dig som medlem. Det här är några exempel på vad du får ut av ett medlemskap i Entré Hofors: du får ta del av utbildningar kostnadsfritt.

  • Du bjuds in till exklusiva föreläsningar för dig som medlem.
  • Du får regelbundet inbjudningar till träffar, aktiviteter och arrangemang som är viktiga för dig som är företagare i Hofors kommun.
  • Ditt företag finns representerat på vår hemsida och bland våra övriga medlemmar.
  • När du har frågor och funderingar kring företagande, behöver råd och stöd eller vill hitta rätt lokal eller mark att bygga på slussar vi dig rätt. Det vi inte kan ge dig ett direkt svar på, tar vi reda på.

Som medlem i Entré Hofors betalar du en inträdesavgift på 1000 kr och en årlig medlemsavgift på 250 kr. Varje medlemsföretag betalar även en årlig serviceavgift baserat på antalet anställda (se pristabell i inträdesansökan) . Serviceavgiften går tillbaka till medlemsföretagen i form av exempelvis hjälp vid finansiering, gemensamma marknadsföringsaktiviteter och utbildning.

Låter det intressant?

Ladda ner vår inträdesansökan samt våra stadgar och tveka inte att kontakta oss vid frågor.
InträdesansökanPDF
StadgarPDF

Nytt under