Pelle Berggren och Johan Thysell framför Golfvillan i Långnäs

-

Lyckad sommar trots Coronapandemi

Till Golfvillan vid Hofors Golfbana har besökarna hittat trots en härjande pandemi.

Vi får vara nöjda med starten, säger ägaren Pelle Berggren.I samma veva som Coronapandemin fick sitt utbrott köpte Pelle Berggren den gula villan vid Hofors Golfklubb. Trots en härjande pandemi och reserestriktioner inom landet kan Berggren tillsammans med kollegan Johan Thysell ändå se tillbaka på ett lyckat första halvår. Golfbanan öppnade i april och då började våra gäster komma hit, säger Berggren.

Den gula villan vid Hofors Golfklubb går under namnet Golfvillan, som också är namnet på Företaget som driver den. Golfvillan AB. Pelle Berggren köpte huset i våras av dåvarande ägaren och det drivs som ett bed and breakfast. Två långtidsboende har man i villan som hyser åtta dubbelrum, ett enkelrum, en stuga, kök och konferensrum. I övrigt så är det framför allt golfare som hittat till Golfvillan. Vi har ett nära samarbete med Hofors Golfklubb och erbjuder våra gäster paketlösningar med boende och greenfee.

Sedan köpet av Golfvillan i våras har en stor altan byggt till med en vidunderlig utsikt över golfbanan och sjön StorGösken och fler visioner finns för framtiden. Vi funderar på att bygga till en lounge på övervåningen av huset och vi har en del andra idéer. Vi får se vad tiden räcker till. Till att börja med ska vi avsluta säsongen och vi håller öppet så länge golfbanan är öppen.