Jonas Eriksson, fotbollsdomare

-

Vi bjuder in till föreläsning med Jonas Eriksson

Hur agerar man chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de bästa fotbollsspelarna i världen? Och hur bygger man framgångsrika företag med vinnarkultur? Om det och mycket mer berättar Sveriges främsta fotbollsdomare Jonas Eriksson när han föreläser hos Entré Hofors.

Parallellt med att som envis entreprenör bygga företag, lyckas Jonas nå världstoppen i fotboll. Därför kan Jonas Eriksson på ett personligt sätt berätta om likheterna att skapa ett team på arbetsplatsen och ett team på planen, där det gäller att våga ta beslut, sälja in dem och klara pressen när 22 spelare, 75 000 åskådare och flera hundra miljoner TV-tittare tycker han har gjort fel.

Den 29 augusti bjuder Entré Hofors in företag i Hofors kommun till föreläsning med Jonas Eriksson. Som medlem i Entré Hofors får du fem biljetter kostnadsfritt.

I samarbete med SISU Idrottsutbildarna har du som aktiv ledare i idrottsförening i Hofors kommun möjlighet att gå på föreläsningen kostnadsfritt(för mer information kring det kontakta Linda Jonsson på Entré Hofors, e-post linda.jonsson@hofors.se eller telefon: 072-8577028.