Tommy Ferlin, företagare i Hofors kommun

-

Tommy satsar på gård och markservice

 Ena dagen rensar han ogräs och den andra kör han lastmaskin och schaktar för altanbygge. För Tommy Ferlin och hans företag är inget arbete för litet. Han gillar variationen i företaget.

Tommy Ferlin har haft företag sedan 2015, men sedan tre månader tillbaka har han nischat sig mer och erbjuder små och stora tjänster i företaget Ferlins gård och markservice. Fastighetsservice, mindre entreprenadarbeten, häckklippning, rensa ogräs, skottning. Jag gör lite av varje och det är väl det som är tjusningen. Ingen dag är den andra lik och inget jobb är för litet, säger Tommy Ferlin.

Fram till nu har Tommy Ferlin drivit sitt företag på sidan om sitt arbete som anställd. Från och med första juli kör jag företagandet på heltid. Jag har fått så mycket jobb som kommit in så jag känner att jag vill prova på företagandet på heltid.

Framtidsplaner finns det gått om. Bland annat funderar Tommy på att skaffa höns och lamm igen för att kunna erbjuda ägg och kött. Ser jag framåt så hoppas jag att allt ska flyta på, kanske kunna anställa och beroende på vilken del i företaget som växer sig största kunna nischa mig mer.

Läs mer om företaget på www.ferlinsgard.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.