Skylt med texten Detta händer i Torsåker

-

Detta händer i Torsåker-skyltarna

Är du intresserad av att synas på Detta händer i Torsåker-skyltarna? En arbetsgrupp har tillsatts som kan hjälpa dig med det.

Under en företagarträff i Torsåker den 9 april tillsattes en arbetsgrupp som kommer att ansvara för fem skyltar i Torsåker. En finns vid Gulf, en i Gammelstilla, en vid Trekanten på väg 272 samt 2 på RV68.

På skyltarna finns ett skåp där man kan sätta upp information. I skåpet beslutades att man kommer att erbjuda företag långsiktig information för att visa vad som finns i Torsåker. Nedanför skåpet finns det utrymme att sätta upp evenemangstips. Du som aktör ansvarar själv för att sätta upp tipsen samt ta ner information när evenemanget är över.

På skylten vid Gulf finns möjlighet att sätta upp större plåtskyltar för evenemang.

Vill du marknadsföra dig i skåpen på skyltarna?

Färdiga mallar finns på Hofors Digitaltryck, Erik Axelsson Telefon 0290-767683 eller e-post erik@hoforsdigitaltryck.se. Information lämnas till dem, de gör färdigt material, sedan lämnas materialet till Lena Holmstedt-Gammelstilla Café- som ser till att skyltarna sätts upp i skåpen.

Storlek på skyltarna är; 14,5X20 cm.
Kostnaden står du som aktör för.

Vill du ha en plåtskylt på skylten vid Gulf kontaktar du exempelvis Hofors Plåtslageri eller Bröderna Norling i Hofors för att tillverka den.

Kostnader för skyltarna betalas du själv och du ansvarar själv för att sätta upp dem. Är skyltplatserna fyllda är det evenemanget närmast i tid som har förtur.

Arbetsgruppen samt ansvariga för skyltar

Gammelstilla/Trekanten/Gulf=Lena Holmstedt-Gammelstilla Café
RV68=Annie Boström-Bergs kvarncafé

Kontaktuppgifter till Lena Holmstedt, Telefon 070-490 07 89, eller e-post info@gammelstillacafe.se