Animerad bild över kommande Sibyllarestaurang i Hofors

-

Så blir Sibylla i Hofors

Sibylla kommer att etablera en restaurang vid området kring före detta Hagaskolan vid E16. Torsdag 18 oktober skrevs avtalet med entrepenören som kommer driva Sibyllarestaurangen.

Sibyllarestaurangen som kommer att uppföras i Hofors är en av Sibyllas nyaste modeller med drive in. Den kommer att bli 300 kvadratmeter stor och har plats för 85 sittande gäster. Den nya Sibyllarestaurangen beräknas öppna maj 2019.

Jag var första gången i Hofors och tittade på denna tomt februari 2014, så nu känns det mycket bra och vi är glada att vi kommit fram till en lösning kring detta och ser verkligen fram emot att få öppna vår snabbservicerestaurang i Hofors. Vi kommer att bygga en helt ny hustyp med generösa ytor, allt för att göra arbetsplatsen bra för våra medarbetare och bekväm för alla våra gäster. Så man kan säga att vi innoverar vårt restaurangkoncept i Hofors, säger Per Stenlund, etableringschef Sibylla.

Det tidigare arbetet med att få Burger King att etablera sig i Hofors avbröts av Hofors kommun för en tid sedan. Vi kände att vi hade nått vägs ände och kom inte vidare i etableringsprocessen. Därför valde vi att bryta det samarbete vi haft med Burger King. En anledning till att bryta samarbetet var också för att kunna gå vidare med andra entreprenörer som visat intresse för etablering och torsdag 18 oktober har vi skrivit avtal med en av dem, säger Kjell Johansson.