Kicki Östberg, företagare i Hofors kommun

-

Kickis Blomster i ny lokal

Efter tre år har hon minst sagt växt ur sin lokal och nu förbereder Ann-Christine ”Kicki” Östberg för flytt av sin butik Kickis Blomster. Flytten går ett stenkast bort från nuvarande ställe i Hofors centrum – närmare bestämt till Sportringens gamla lokal.

För tre år sedan öppnade Ann-Christine ”Kicki” Östberg butiken Kickis Blomster på Centralgatan i Hofors centrum. Butiken har vuxit under åren och Kicki konstaterar att hon blivit för trångbodd. När det är högtider har jag blommor överallt, jag har svårt att få plats med arbetsyta. Den nya lokalen är mer än 100 kvadratmeter större så det här blir perfekt, säger hon om flytten.

Kicki Östberg var en av tre finalister till utmärkelsen Årets företagare i Hofors kommun tidigare i år och på frågan om hur hon såg på framtiden var en av förhoppningarna att kunna utöka sin butik, säger hon: Och nu står jag här i full färd med att utöka, det känns jättebra.

I och med större butiksyta kommer Kicki att utöka sortimentet, framför allt med mer blommor då hennes butik i första hand är en blomsterbutik. Men jag kommer även att titta mer på inredningsbiten och kanske ta in lite fler större saker. Vi får se hur det blir, säger Kicki.

Nu väntar en del rust av den nya lokalen och en ny snittkyl ska byggas. Går allt enligt plan öppnar Kickis Blomster i sina nya lokaler den 1 oktober.