-

Nya infartsskyltar

Under torsdagsmorgonen skyltades infartsskylarna till Hofors och Torsåker om. Budskapet är detsamma som namnet på Marita Söderström digitala insamlingsbössa som krossade alla rekord under fjolårets insamling till Musikhjälpen- Med kärlek från Hofors.

Nu har Hofors fått sina nya infartsskyltar med texten Med kärlek från Hofors. Infartsskyltarna till Hofors och Torsåker skyltades om under torsdagsförmiddagen och på plats vid Hofors västra infart vid Andersson & Rask fanns Marita Söderström och Emil Eriksson för att få skyltarna på plats. Marita, med hjälp av Emil, är personen bakom den digitala insamlingsbössan som startades upp via Musikhjälpen i slutet av november och infartsskyltarna har tagits fram i samarbete med dem.

När årets insamlingar var färdiga i december hade Maritas insamlingsbössa krossat alla rekord under Musikhjälpens historia och programledarna myntade begreppet Hoforseffekten. Totalt samlades 1 240 660 kronor in i Med kärlek från Hofors. - Skyltarna är jättefina, hoforsborna är verkligen värda detta, säger Marita Söderström om de nya infartsskyltarna som nu finns på plats.

Infartsskylt vid E16 tillsammans med upphovsmakarna till Musikhjälpens insamling MEd kärlek från Hofors.