-

Hofors Veterinärpraktik öppnar på Faluvägen 24

I helgen öppnade Hofors Veterinärpraktik på Faluvägen 24 (Ljungs VVS före detta lokaler). Pernilla Mähler kommer att driva verksamheten och hon kommer att ha två anställda veterinärer på praktiken.

Frida Norrvik, Rosmarie Mähler och Pernilla Mähler står utanför dörren till Hofors veterinärpraktik och ler in i kameran

Den 1 augusti stod Pernilla Mähler som ägare av fastigheten på Faluvägen 24 och sedan dess har det varit febril aktivitet innanför väggarna.

Vi arbetar för fullt för att kunna öppna i tid, säger Pernilla Mähler som nu tagit över Hofors Veterinärpraktik efter sin mamma Rosmarie och i helgen hade man invigning av den nya praktiken. Förutom Pernilla kommer Frida Norrvik att arbeta på praktiken.

Jag har även hört att många undrar om Rosmarie kommer att fortsätta arbeta och det kommer hon att göra. Både hon och Frida Norrvik kommer att vara anställda av mig. Utökade öppettider och röntgen samt fler typer av operationer är något av vad kunderna kan vänta sig i och med ägarbytet , säger Pernilla.

På frågan om hur det känns att starta upp verksamheten i Hofors, svarar hon: Det känns jätteroligt! Jag ser ett ökat behov från kunderna och det behövs verkligen en veterinärklinik på orten. Kliniken är en stor del av mitt liv eftersom mamma drivit den sedan jag var liten, man kan säga att jag har växt upp tillsammans med den vilket gör det extra personligt och ett självklart val att fortsätta driva Hofors veterinärpraktik.