Starta eget kurs

Starta Eget-utbildning – för dig som har en företagsidé och vill starta företag

Datum

18 april - 23 maj

En utbildning som ger dig de nödvändiga kunskaper du behöver för att starta eget företag. En kostnadsfri utbildning för dig som funderar på att bli egen företagare.

Om utbildningen

Utbildningen bygger på en kvalitetssäkrad process som ger dig de förutsättningar och verktyg du behöver för att lyckas med din affärsidé och verksamhetsutveckling.

Upplägg

Utbildningen är kostnadsfri och omfattar totalt sex tillfällen. Varje tillfälle är tre timmar långt och sker digitalt. Utbildningen är för dig som bor i Gävleborgs län eller Älvkarleby kommun. Anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske senast två dagar innan utbildningen startar, i annat fall kan en avgift komma att tas ut.

Kursstart: 18 april 2023
Tid: 18.00-21.00
Plats: Digitalt

Innehåll

  • Introduktion: Rollen som entreprenör, företagsformer, verksamt.se
  • Syfte och resurser: Din motivation, dina värderingar och din vision och kunskap, dina erfarenheter samt fysiska och ekonomiska tillgångar.
  • Din affärsidé: Vilka behov/problem ska du täcka/lösa?
  • Affärsmodell: Hur ska du gå till väga för att täcka dina kunders behov/lösa dina kunders problem?


Din anmälan vill vi ha senast 11/4-2023

Utbildningen genomförs i samverkan mellan Region Gävleborg, Gävleborg läns kommuner och Älvkarleby kommun. Arrangör och utbildningsansvarig är Folkuniversitetet. Anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske senast 2 dagar innan utbildningen startar, i annat fall kan en avgift komma att tas ut. Dina uppgifter hanteras av Entré Hofors. Uppgifterna du lämnar i samband med din anmälan kan komma att delas med Region Gävleborg, näringslivskontoren i Gävleborg och Älvkarleby kommun samt Folkuniversitet.

Kursanmälan
Kön * (obligatorisk)
KönÄr du född i Sverige? * (obligatorisk)
Är du född i Sverige?