REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Bildmontage på Göran Cronwall och Kicki Westerberg

2020-09-18

-

Förstärkt rådgivning till företagare med anledning av covid-19

Det rådande läget med pandemin covid-19, coronaviruset slår mot vårt samhälle och många av våra företag drabbas hårt. Entré Hofors, Hofors Kommun och region Gävleborg har sedan tidigare infört åtgärder för att stötta våra lokala företag och nu utökas åtgärderna med förstärkt företagsrådgivning.

Tidigare har insatser som möjlighet till att tidigarelägga uteserveringar och anstånd för avgifter från Västra Gästriklands samhällsbyggnads­förvaltning – VGS som är Hofors, Ockelbo och Sandviken kommuns gemensamma samhällsbyggnadsnämnd.

Nu förstärker vi företagsrådgivningen

Entré Hofors förstärker företagsrådgivningen ytterligare och erbjuder dig som företagare ett bollplank i kristider. Nu har du möjlighet till rådgivning i frågor som gäller bland annat:

Affärsutveckling
Likviditetsplanering
Ekonomisk rådgivning så som arbetsgivaravgifter och amorteringsfrihet
Frågor om uppskov och reducerad lokalhyra
Skatterådgivning
Tillfälliga lån
och akuta frågor i allmänhet

Från och med 2020-04-01 har du möjlighet att boka tid med våra rådgivare Kicki Westerberg, Ekonomisk PT och Göran Cronwall, affärsutvecklare. Du som företagare får två timmar kostnadsfri rådgivning via Entré Hofors.

Boka din rådgivning här

Har du frågor kontakta Eva Kjellsson
mobil: 070-41 41 269 eller via mail: eva.kjellsson@hofors.se