REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Bild på Hofors kommuns platsvarumärke i corten.

2019-10-02

-

Föreläsning-"det händer inte mig"

Carin Gustafsson har en unik kombination av erfarenheter från chefsroller i näringslivet och internationella medaljer i styrkelyft. Den 8 oktober föreläser hon på Företagarcentrum.

Företagarna Hofors bjuder in till föreläsning med Carin Gustafsson som driver företaget KonsultCarin AB.

Plats: Entré Hofors Skolgatan
Tid: 8 Oktober kl 18.30
Anmälan sker till info@frhofors.se med antal personer.

Föreläsningen är gratis, men anmälan krävs.

Info om Carin:
Carin har en unik kombination av erfarenheter från chefsroller i näringslivet och internationella medaljer i styrkelyft. Hon sade upp sig som anställd och startade eget företag med fokus på coaching och ledarskap. Ett val som legat och grott ett tag och som innebär att hon nu har vidareutvecklat sina styrkor, har balans och väljer att göra det hon tycker är roligt.

Att få dela med sig av erfarenheten att "gå in i väggen" och tänka nytt samt att ge andra inspiration och en tankeställare att dra i handbromsen innan det är för sent det driver Carin att föreläsa och dela sina erfarenheter.

En föreläsning av Carin ger många igenkännanden, du får skratta och kan även få en tår i ögat när du blir berörd men framförallt får du förhoppningsvis verktyg och hjälp att stanna upp och välja.

Carin som har över 30 års ledarerfarenhet från chefs- och projektledarroller, framförallt inom Life-Science branschen och har arbetat mycket inom produktion och produktutveckling. Hon är ICF-diplomerad coach och är certifierad att utbilda och coacha i ledarskap enligt LedarStegen.