REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Överblick av agendan, tre glada barn med cykelhjälm

2019-04-30

-

En branschdag för en kraftfull besöksnäring!

Ta chansen att vara med och utveckla framtidens besöksnäring.

Datum: 15maj
Tid: 09:00-15:00
Plats: Scandic CH Gävle

Sista anmälningsdag 12 maj

Block 1 kl. 09:00-11:00 inkl. kaffe och macka

Inspiratör Therese Sjölundh VD, Åre Destination.
Vikten av näringens engagemang för en konkurrenskraftig utveckling.

Gästriklands Besöksnäring ekonomisk förening
EN SAMLAD RÖST FÖR EN KRAFTFULL BESÖKSNÄRING
Vi är en fristående och politiskt obunden organisation som arbetar för en starkare besöksnäring i Gästrikland på uppdrag av våra medlemsföretag.

Block 2 kl. 11:00-13:00 inkl. lunch

Hitta din framtida arbetskraft
Gävle kommun och Arbetsförmedlingen bjuder gemensamt in till en branschträff inom besöksnäring för att tillsammans hitta enkla, effektiva och flexibla lösningar som skapar möjlighet att tillgodose branschens kompetensbehov nu och i framtiden.

Bakom initiativet står DUA-Delegationen för unga och nyanlända till arbete. I Gävle kommun finns, som i många andra kommuner, goda möjligheter att bland unga och nyanlända rekrytera framtida medarbetare.

Scandic Hotels kommer och berättar om deras utmaningar och hur de jobbar med kompetensförsörjningsbehov och hur de tillsammans med Arbetsförmedlingen och Vuxenutbildningen varit med och format lokala jobbspår.

Johan Dahl inspirerar.

Arbetsförmedlingschefen Mikael Eriksson och rektor Vuxenutbildningen Erika Gustafsson berättar om nya sätt att utbilda och matcha arbetskraft mot näringslivets kompetensförsörjningsbehov.

Block 3 kl. 13:00-15:00 inkl. kaffe

Workshop - vad är på gång och hur kan vi samarbeta inom vår besöksnäring?

Vi inventerar gemensamt vad som är på gång inom besöksnäringen. Du får tillfälle att presentera din verksamhet, ta del av andras och förhoppningsvis skapa nya samarbeten.
Leader Gästrikebygden leder workshopen.

Varmt välkommen önskar Gästriklands Besöksnäring Ek. Förening, DUA, Arbetsförmedlingen, Gävle kommun – vuxenutbildning, Leader Gästrikebygden, Projekt Destinationsutveckling Gästrikland

Anmäl dig till dagen via denna länk:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/9ad69ea3-fa1d-4dde-ac16-5316e73461a3?displayId=Swe1755518länk till annan webbplats