REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Bild på Madelen Marklund.

2019-03-22

-

Madelen Marklund är ny ordförande i Företagarna Hofors

 Under Företagarna Hofors årsmöte torsdag 21 mars valdes Madelen Marklund, Marklunds Betongprodukter AB, till ny ordförande.
Hon efterträder Joakim Sundberg, Jocke Byggare AB.

Madelen Marklund, Marklunds Betongprodukter AB, har suttit i styrelsen för Företagarna Hofors i fem år. På årsmötet den 21 mars valdes hon till ny ordförande efter Joakim Sundberg. Hon blir dessutom den första kvinnliga ordföranden för Företagarna Hofors genom tiderna.
– Det är ett väldigt fint förtroende att bli vald till ordförande och det ska jag vårda, säger Madelen Marklund.
Om styrelsen i Företagarna Hofors säger den nya ordföranden att det är en grupp med en bra blandning av personer och företag som representeras och att man kompletterar varandra på ett bra sätt.
– Vi har många olika kompetenser och erfarenheter och det ser jag som en styrka.

Vad tror du blir den största utmaningen som ny ordförande?
– Största utmaningen, eller i alla fall något vi måste lägga ner stort arbete på, är att värva fler medlemmar till vår organisation. Det kan vi göra på olika sätt men att informera om verksamheten på de frukostträffar och bussresor vi anordnar tror jag är ett bra sätt att synas. Men det så klart en utmaning att hålla i dem också. I övrigt gäller det att synas på såväl lokala som regionala arrangemang, till exempel när Årets Företagare ska utses. I Hofors går Företagargalan samman med Idrottsgalan och blir Hoforsgalan och det tror jag blir ett bra koncept.