REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

2019-02-01

-

Anmäl din förening till #visesihofors2019

För tre år sedan lanserades det nya platsvarumärket för Hofors kommun. I och med detta startade Entré Hofors en föreningstävling som fick namnet #visesihofors och ett pris på 15 000 kronor.
Nu är det dags att anmäla sig till årets tävling.

Vi har sedan införandet av tävlingen sett fler bilder och inlägg från föreningar som är med i tävlingen och vi vill såklart att fler är med. För tävlingen 2017 beslutade Entré Hofors att tillföra ytterligare ett pris på 10 000 kronor. Syftet med tävlingen är att marknadsföra, synliggöra och lyfta Hofors Kommun på ett bra och positivt sätt som möjligt, inte minst genom hashtagen #visesihofors och platsvarumärket.
- Då föreningar är en otroligt viktig del av kommunen och vårt ansikte utåt är det viktigt att stimulera och visa uppskattning till det arbete de gör. Därför annonserar vi denna tävling där alla föreningar i kommunen har chansen att vinna 15000 kronor och 10000 kronor, säger Katarina Petersson Kommunikation- och turismutvecklare på Entré Hofors.Vinnare 2018

Nu är det dags att kora vinnaren av #visesihofors2018 och hög tid för er föreningar att anmäla er till 2019 års tävling.

För att vara med finns det några enkla kriterier att följa;

* Föreningen skall vara verksam i Hofors kommun
* Föreningen ska anmäla sitt deltagande till Katarina Petersson på Entré Hofors för att vara med i tävlingen.
* Att på ett positivt sätt lyfta sitt arbete och Hofors kommun som en plats att leva, verka och bo.
* Använda sig av platsvarumärket (Hjärtat) och visa hur ni i förenings verksamhet visar upp och använder platsvarumärket.
* Använda #visesihofors följt av året det gäller, exempelvis för 2019 #visesihofors2019

Hur platsvarumärket implementeras i er verksamhet är av stor vikt när vinnaren skall utses. Viktigt att tänka på är att inläggen är offentliga i sociala medier för att vi skall kunna se det. Det är inte mängden bilder, utan vad de innehåller som räknas.

Vinnaren utses av Entré Hofors och presenteras på Hoforsgalan.

För mer information; hör av er till Katarina Petersson 070-086 02 33 eller via mail: katarina.petersson@hofors.se