REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

2018-05-15

-

Hofors har länets bästa företagsklimatet

För fjärde året i rad kan Hofors kommun stoltsera med att ha Gävleborgs läns bästa företagsklimat.

Idag presenterades resultatet av Svenskt Näringslivs enkätundersökning och för Hofors kommun är resultatet än en gång glädjande då det sammanfattande omdömet aldrig varit så högt som i år. 3.97, vilket avrundas uppåt till 4.0, är det samlade omdömet för företagsklimatet i Hofors kommun. Det är en ökning från fjolårets 3.91 och 2016 låg omdömet på 3.52.
- Jättekul att det enkätresultatet pekar uppåt i år igen och att vi når 4.0. Jag ser fram emot att läsa enkätsvaren för att se vad företagarna och politikerna tycker om vårt arbete, vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre, säger Kjell Johansson, vd, Entré Hofors.
– Bland Sveriges 290 kommuner är det 38 kommuner som får ett sammanfattande omdöme av 4,0 på en sexgradig skala. I år tillhör Hofors en av ”4.0-kommunerna” vilket är helt fantastiskt! Hofors har verkligen bevisat att ett långsiktigt, intensivt och konsekvent arbete med frågorna, som ligger högt upp på kommunens agenda, ger resultat, säger Lotta Petterson, regionchef på Svenskt Näringsliv i en kommentar på deras hemsida.
Mer om Svenskt Näringslivs enkätundersökning går att läsa härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Läs Lotta Pettersons ord om enkätsvaren härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.