REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Tulpaner

2018-05-14

-

Varumärket – vår viktigaste och värdefullaste tillgång!

Movexum, Propell Innovation och Hudiksvalls Näringslivsbolag bjuder in till föreläsning med Steven Kautzky Andersson som talar om varumärket och dess betydelse för långsiktig, hållbar och lönsam framgång. 

Movexum, Propell Innovation och Hudiksvalls Näringslivsbolag jobbar gemensamt för att stödja och utveckla innovativa idéer i Gävleborg. Alla delar de visionen att skapa så bra förutsättningar som möjligt för entreprenörer att finnas och verka i Gävleborgs län. Alla har de olika roller och kan därför tillsammans stödja entreprenörer och idébärare på olika sätt.
Den 30 maj välkomnar de Steven Kautzky Andersson som med sin föreläsning berör och berättar om något mycket viktigt – varumärket och dess betydelse för långsiktig, hållbar och lönsam framgång.
Arrangörerna bjuder på föreläsning, frukost och härligt häng med andra entreprenörer!

A
genda:
07.30- 08.00 Frukost och mingel
08.00-10.00 Föreläsning samt frågestund

Efter föreläsningen finns representanter från Movexum, Propell Innovation och Hudiksvalls Näringslivsbolag på plats för dig som vill veta lite mer om dessa verksamheter.

Anmälan görs till anna@movexum.se senast den 28 maj eller via eventet på Movexums Facebook-sida. Begränsat antal platser.