REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2017-02-21

2017-11-16

-

Vinnare av #visesihofors

På Idrottsgalan den 18 februari kunde vi för första gången tillkännage vinnaren av Entré Hofors föreningstävling #visesihofors

Med motiveringen; "Föreningen har under året, genom ihärdigt arbete och engagemang, bidragit till att synliggöra, lyfta och dela en positiv syn på Hofors som plats att leva, verka och bo."

Vi säger grattis Torsåkers IF.

Entré Hofors utlyste denna tävling under 2016 års Idrottsgala till Hofors kommuns alla föreningar, då föreningar i allra högsta grad gör att Hofors kommun syns i olika sammanhang i olika delar av landet men även på hemmaplan.

- Då föreningar är en otroligt viktig del av kommunen och vårt ansikte utåt är det viktigt att stimulera och visa uppskattning till det arbete de gör. Därför annonserade vi denna tävling under 2016, där alla föreningar i kommunen har chansen att vinna 15000 kronor och från och med i år även 10000 kronor, säger Katarina Borbos Kommunikation- och turismutvecklare på Entré Hofors.

Syftet med tävlingen är att marknadsföra, synliggöra och lyfta Hofors Kommun på ett bra och positivt sätt som möjligt, inte minst genom hashtagen #visesihofors2017

Den som anmäler sig till denna tävling får ut ett start-kit med information, dekaler, riktlinjer mm. Vinnarna utses av Entré Hofors och presenteras på idrottsgalan 2018.

För mer information och anmälan till tävlingen, hör av er till Katarina Borbos 070-086 02 33 #visesihofors2017