REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2017-09-11

2017-11-16

-

RUF - Regional Utbildning för Företagare

RUF (Regional Utbildning för Företagare) är ett flexibelt utbildningsprogram som vänder sig till dig som har ett ungt företag, och som vill utveckla din verksamhet. Låter det intressant? Programmet söker fler deltagande företag, kanske är det något för Dig och Ditt företag.

Ledordet är affärsutveckling och innefattar ett antal faktorer som får ditt företag att vidareutvecklas och växa. Vi utgår från din affärsidé och den vision du har med ditt företag och där vi fokuserar på att hitta de aktiviteter som tar ditt företag till nästa nivå och mot uppsatta mål. Totalt består utbildningen av sex block där varje block innehåller teori och praktiska övningar i form av workshops, samt eget arbete på hemmaplan mellan blocken. Utbildningens innehåll är flexibelt och anpassas till deltagarnas nuläge och förutsättningar.

Utbildningen sker i grupp om ca 8 -10 företag.

Målet med utbildningen är att du skall få med dig en egen affärs-, aktivitets- och handlingsplan för att utveckla ditt företag, samt verktyg för att verkställa och dokumentera dessa.
Tid: 17.30 - 21.00
Plats: Förvaltningshuset, Kyrkogatan 22 Gävle
Datum: 25 sep - 4 dec

25 sep
Introduktion och presentation av en affärsmodell

9 okt
Ditt erbjudande till dina kunder?

23 okt
Hur når du dina kunder?

6 nov
Hur vårda och bygga relationer till dina kunder?

20 nov
Vilka resurser krävs för att ta nästa steg?

4 dec
Handlings-, Aktivitets- och Affärsplan Deltagandet är kostnadsfritt och vi bjuder på sallad, dryck och kaffe. Begränsat antal platser.

Sista anmälningsdag 17 september.

För frågor och intresseanmälan kontakta: Malin Schönning, 026-17 71 36 malin.schonning@gavle.se