REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2017-02-10

2017-11-16

-

Nytt företag i Forsmanshuset

Sedan den första januari är Helena Stenlund och hennes företag Teklas Nålar ny hyresgäst i Forsmanshuset i Torsåker.

Helena som nyligen startat sitt företag erbjuder akupunktur enligt klassisk kinesisk medicin. Förutom den Klassiska delen, som Helena Stenlund utbildats i av en doktor i Kina, läser hon även andra året av tre på en svensk utbildning i traditionell kinesisk medicin. Helena är egentligen utbildad veterinär och har även studerat molekylärbiologi men det är inom den klassiska kinesiska medicinen hon funnit sitt kall och valt att starta sitt företag Teklas Nålar.

- Det känns helt rätt och det har gått ganska fort från det att jag kom på tanken att öppna en klinik tills att jag öppnade den.

I Forsmanshuset har Helena inrett sitt behandlingsrum och kunderna har börjat hitta till henne.

- Det känns jättekul och bra att vara igång. Jag ser fram emot att få arbeta här i Torsåker och att få hjälpa människor med olika hälsoproblem och smärtor.

Helena kan erbjuda behandling mot flera olika hälsorelaterade problem och speciellt smärtbehandling.

- Nu väntar mer marknadsföring och samtidigt som jag håller min verksamhet öppen här kommer jag även att fördjupa och vidareutbilda mig inom den kinesiska medicinen.