REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
eldsjäl

2017-11-08

2017-12-06

-

Nominera till Årets Eldsjäl 2017

Vem tycker du förtjänar titeln Årets Eldsjäl i Hofors kommun 2017? Ta chansen att uppmärksamma den eller de personer du tycker är en riktig eldsjäl, onsdag den 8 november öppnar nomineringssidan.

Vem tycker du förtjänar titeln som Årets Eldsjäl i Hofors kommun 2017?

För sjunde året i rad har man nu möjlighet att lyfta fram årets alla eldsjälar i Hofors kommun så passa på att ta chansen att nominera just din kandidat. Utmärkelsen ska gå till enskild person/personer som genom stort ideellt engagemang, kunnighet och egen uppoffring, på ett positivt och betydande sätt, bidragit till att utveckla Hofors kommun som plats att leva och verka i.

Man kan alltså INTE nominera ett företag, en förening, organisation eller myndighet till utmärkelsen. Nominera kan du göra från den 8 november till och med 31 december.

Vem av kandidaterna som slutligen får ta emot utmärkelsen utses av en jury bestående av representanter från Hofors kommun, Entré Hofors och det lokala näringslivet.

Tillkännagivandet av vem som erhållit utmärkelsen Årets Eldsjäl i Hofors kommun sker genom personligt samtal/besök och prisceremonin hålls på Idrottsgalan den 10 februari 2018.

Nominerar gör du här.