REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2017-05-08

2017-11-16

-

Mellansveriges e-handelscentrum bjuder in till e-handelsfrukost

Tisdag 16 maj bjuder Mellansveriges E-handelscentrum in till e-handelsfrukost i Entré Hofors lokaler på Faluvägen 2 i Hofors.

Hur optimerar jag min e-handel och blir det självklara valet för mina kunder och hur får jag relevant och lönsam trafik till min e-butik är frågor som kommer att diskuteras under frukosten.Den nystartade ekonomiska föreningen Mellansveriges E-handelscentrum har etablerats i samarbete med Entré Hofors och projektet Framtid Haga.

Den 16 maj bjuder de in till e-handelsfrukost med efterföljande workshop.

Cathis Olsson, senior sökmotor- och trafikanalytiker på synlig.se och Tim Svensson, strateg på synlig.se föreläser om hur man optimerar sin e-handel och hur man får lönsam trafik till e-butiken.

- Med Hofors som bas bygger vi nu upp kompetensen runt e-handel och tillsammans med våra partners skapar vi en plattform för hur etablerade och nystartade företag i regionen kan förhåll sig till förändrade köpbeteenden hos sina kunder, säger Ulric Jansson, delprojektledare E-handelscentrum Framtid Haga.

Föranmälan till Ulric Jansson.
Tel: 070-666 83 20
E-post: ulric@framtidhaga.se