REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Företagsklimat

2017-05-22

2017-11-16

-

Gävleborgs läns bästa företagsklimat

För tredje året i rad kan Hofors kommun stoltsera med att ha Gävleborgs läns bästa företagsklimat.

Idag presenterades resultatet av Svenskt Näringslivs enkätundersökning och det sammanfattande omdömet har aldrig varit så högt som i år. 3.91 är det samlade omdömet för företagsklimatet i Hofors kommun. Det är en ökning från fjolårets 3.52 och 2015 låg omdömet på 3.39.

- Oj. Det var min första spontana reaktion. Jag är rörd över resultatet och det är naturligtvis fantastiskt roligt att det sammanfattande omdömet ökar i år igen. Jag ser fram emot att läsa enkätsvaren för att se vad företagarna och politikerna tycker om vårt arbete, vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre, säger Kjell Johansson, vd, Entré Hofors.

- Företagen i Hofors pekar i årets mätning på att kommunen fortsätter på sin inslagna väg för att förbättra företagsklimatet. Här kan vi också se att företagen har noterat en viss förbättring i attityden till företag och företagande från politiker och tjänstemän. Det ska bli spännande att höra mer om deras idoga arbete för att förbättra företagsklimatet och jag hoppas de andra kommunerna i länet ser, lär och gör mer som Hofors, säger Lotta Petterson.

Mer om Svenskt Näringslivs enkätundersökning går att läsa här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster