REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2017-01-09

2017-11-16

-

Enkät om det lokala företagsklimatet

Måndag den 9 januari började Svenskt Näringsliv att skicka ut sin enkät om det lokala företagsklimatet. 71 000 företag i Sveriges alla kommuner kommer att få enkäten och får Du som företagare i Hofors kommun enkäten hoppas vi att du tar dig tid att svara på den.

Vi vill veta vad ni vill att vi ska jobba med! I enkäten, som alltså börjas skickas ut måndag 9 januari, ber Svenskt Näringsliv företagen bedöma en rad faktorer som påverkar det lokala företagsklimatet. Exempelvis kan det vara frågor som rör den kommunala servicen, attityder till företagande och kompetensförsörjning.

- För oss är det viktigt i vårt fortsatta arbete för företagsklimat i Hofors kommun att få reda på vad företagen tycker. Alla åsikter är viktiga och jag hoppas att alla som får enkäten skickad till sig tar chansen att svara på den. Jag uppmanar särskilt företagen att ta tillfället i akt att fylla i fältet för fria kommentarer. Vi vill veta vad företagen vill att vi ska jobba med, säger Kjell Johansson, vd på Entré Hofors.