-

Personlig assistent

Livihopgruppen

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikatione/rArbetslivserfarenhet:Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om jobbet:
Livihop arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vår målsättning är att vara Sveriges mest professionella assistansbolag. Omtanke, ansvar, kompetens, engagemang och förtroende är våra kärnvärden och genomsyrar vårt arbetssätt. Livihops syn på personlig assistans är enkel: alla har rätt till ett bra liv. Vi arbetar med människor, och det finns lika många personligheter som det finns människor. Vi tror på alla människors lika värde. Vår uppgift är att ta bort så många barriärer som möjligt för att skapa ökad livskvalitet utifrån varje persons förutsättning och funktionsvariation.

Vi söker kvinnliga assistenter till en flicka på 14 år. Du bör vara lugn, trygg, flexibel och ha god hand med barn. Vi söker timvikarier samt chans till fast ”rad”, ”så länge uppdraget varar”.

Personliga egenskaper: Empati, tålamod, energi och engagemang är viktiga egenskaper för den som arbetar hos oss på Livihop. Vi uppskattar även initiativförmåga, ansvarsfullhet och att våra assistenter självständigt kan utföra sitt arbete med kundens behov i fokus. Som personlig assistent måste du vara flexibel, eftersom arbetet innebär att du hjälper en annan människa att leva sitt liv på sitt eget sätt. Du ska ha hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en stark vilja att utvecklas i arbetet tillsammans med kunden. Du ska vara ordningsam och lyhörd. Du är tydlig men har ett mjukt förhållningssätt.

Arbetsbeskrivning
Arbetet består av att vara flickan behjälplig i vardagen bland annat vid måltider, hygien, träning samt övriga dagliga aktiviteter under fritiden. Arbetet kommer att vara förlagt både under dag-, kvällstid och helger.

Kvalifikationer
Personlig lämplighet är viktigt i arbetet, vi vill att du som söker är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd. Ditt bemötande ska präglas av respekt för den enskildes behov och önskemål. Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Utbildning och/eller erfarenhet av epilepsi, autism och teckenstöd är meriterande. Körkort är ett krav. Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Kontaktperson
Katarina Wennerhult katarina.wennerhult@livihopgruppen.se