-

Nätverkstekniker

Ovako Sweden

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet/Krav: Nätverkstekniker - erfarenhet efterfrågas

Körkort/Krav: B

Om jobbet:
Skulle du trivas med att arbeta operativt mot flera av Ovako-orter där många IT aktiviteter och projekt kommer att landa hos dig?
Sök i så fall jobbet hos oss! Group IT i Sverige arbetar med infrastruktur, teknik, support, förvaltning och utveckling av IT samt telefoni. Vi finns på Ovako-orterna Smedjebacken, Boxholm, Hällefors och Hofors. Group IT stöttar förutom de 4 största svenska Ovako produktionsenheterna även säljbolag och små tillverkande enheter globalt. Teknikgruppen inom IT-avdelningen är organiserad i globala arbetsteam för resp IT teknikmiljö. Ovakos IT-miljö består främst av ca 700 Windows-servers och 2500 PC-klienter uppdelade i ett globalt kontorsnät och flera lokala produktionskritiska processnät. Vi arbetar ständigt med konsolidering, virtualisering och standardisering av IT-miljön för att därigenom frigöra resurser.

Ovako erbjuder:
Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den mindre organisationens effektiva beslutsvägar och den större organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft.

Som anställd erbjuds du: En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande - Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter - Möjlighet att utmana Ovakos arbetssätt och komma med idéer som effektiviserar - Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare

Arbetsbeskrivning:
Som nätverkstekniker hos oss arbetar du över ortsgränserna i ett team som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har kontakt med kunder och förväntas tillämpa och förädla ny teknik, arbetar strategiskt och operativt med koncernens datanätverk. I dina arbetsuppgifter ingår avancerat IT nätverksarbete mot flera Ovako-orter med bl a: - Cisco LAN, WLAN, firewall-lösningar - WAN-lösning - Arbeten med logiskt segmenterade lokala processnät, globalt kontorsnät, IP-telefonilösningar och DMZ - Support på Ovakos alla olika datanätverks-lösningar Du förväntas likaså deltaga i schemalagd beredskapstjänst.

Vem söker vi?
Du trivs i att arbeta både i team och självständigt. Som team medlem/byggare förstår du vikten av att dela med dig av dina erfarenheter och tar gärna del av andras för att fortsätta utöka din kompetens. Du har ett eget driv, arbetar gärna i ett högt tempo men för den sakens skull genar du inte genom att inte slutföra dina uppgifter. Du är flexibel och räds inte för förändringar. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt innehar körkort klass B. Utbildning och erfarenhetsmässigt har du en utbildning inom datavetenskap eller liknande och/eller erfarenhet av IT teknik, generellt och datanätverk specifikt.

Kontaktuppgifter:
Kontakta oss gärna för att veta mer om oss och om tjänsten!
Rekryterande chef IT Teknik, Jan Högnelid. Kontakt via email: jan.hognelid@ovako.com.
Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sänd oss ditt CV och personliga brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ovako:
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com Länk till annan webbplats., www.sanyo-steel.co.jp Länk till annan webbplats. och www.nipponsteel.com Länk till annan webbplats.. För mer information besök oss på www.ovako.com Länk till annan webbplats. och kolla gärna in vår film – https://www.youtube.com/channel/UCfITw5YKYA-0WOFMhVOeeIg Länk till annan webbplats.