-

Industrielektriker

Ovako

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Körkort/Krav: B

Om jobbet
Är du den vi söker? Inom underhåll Ovako Hofors är vårt främsta uppdrag att på ett säkert och kostnadseffektivt sätt, säkerställa en hög teknisk tillgänglighet i våra produktionsanläggningar. Som elektriker inom Driftnära underhåll kommer du att arbeta med uppdrag i anläggningarna inom Tillverkning Rör & Ring. Arbete på övriga avdelningar kan förekomma.
Driftnära underhåll är en del i det centrala underhållet Ovako Hofors.

Vad får du?
Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft.

Rollbeskrivning
Huvuduppdraget avser primärt utförande av förebyggande och avhjälpande underhållsarbeten. Uppdragen dokumenteras och planeras via underhållssystemet. Variation inom teknikområden som tex. elinstallationer, programmering och felsökning i styr- och drivsystem, där ständiga förbättringar är en naturlig del i uppdraget. Delaktighet i avdelningens investeringsprojekt.

Din profil
Vi söker dig som har 3-årigt gymnasium med inriktning mot el, eller motsvarande. Du är säkerhetsmedveten. Vi ser att du är kommunikativ och lyhörd samt har god samarbetsförmåga, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom avdelningen men också med användare och leverantörer. Vi ser gärna att du är en engagerad person som kan ta egna initiativ och beslut. Du behärskar engelska i tal och skrift. Erfarenhet som industrielektriker är meriterande.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com Länk till annan webbplats., www.sanyo-steel.co.jp Länk till annan webbplats. och www.nipponsteel.com Länk till annan webbplats.. För mer information besök oss på www.ovako.com Länk till annan webbplats. och kolla gärna in vår film – https://www.youtube.com/channel/UCfITw5YKYA-0WOFMhVOeeIg Länk till annan webbplats.

Kontaktperson
Mattias Palmqvist 0290-25530