-

Underhållsmekaniker

Ovako

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Antal jobb: 2
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet/Krav
Underhållsmekaniker - erfarenhet efterfrågas

Körkort/Krav: B

Om jobbet
Är du den vi söker? Inom underhåll Ovako Hofors är vårt främsta uppdrag att på ett säkert och kostnadseffektivt sätt säkerställa en hög teknisk tillgänglighet i våra produktionsanläggningar. Som skiftgående mekaniker inom underhåll kommer du att arbeta med uppdrag på samtliga anläggningar inom industriområdet.

Vad får du? Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft.

Rollbeskrivning
Huvuduppdragen i befattningen avser avhjälpande och förebyggande underhållsarbeten. All dokumentation sker via underhållsystemet. Din primära huvuduppgift är att hantera akuta reparationer där exempelvis svetsning, skärning och montering kan förekomma. Även förebyggande underhåll och förbättringsarbete är en viktig del i ditt arbete. Delaktighet i investerings- och utvecklingsprojekt kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har en 3-årig gymnasieutbildning med mekanisk inriktning, eller motsvarande yrkeskompetens. Du är säkerhetsmedveten. Du är kommunikativ och lyhörd samt besitter en god samarbetsförmåga, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter både inom företaget men också med entreprenörer. Vi ser vidare att du är en engagerad person som kan ta egna initiativ och beslut. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet inom tung industri är meriterande. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com Länk till annan webbplats., www.sanyo-steel.co.jp Länk till annan webbplats. och www.nipponsteel.com Länk till annan webbplats.. För mer information besök oss på www.ovako.com Länk till annan webbplats. och kolla gärna in vår film – https://www.youtube.com/channel/UCfITw5YKYA-0WOFMhVOeeIg Länk till annan webbplats.

Kontakt
Mattias Palmqvist0290-255 30