-

Psykolog

Work for you AB

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
KvalifikationerArbetslivserfarenhet
Krav
Psykolog - erfarenhet efterfrågas

Körkort
Krav B

Om jobbet:
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus?
Work for you stärker personer som står utanför eller vill ta nästa steg på arbetsmarknaden genom att sälja och leverera arbetsmarknadstjänster, vuxenutbildning, bemanning och rekrytering. Vi har varit en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. År 2014 blev även utbildningsföretaget Infokomp en del av koncernen.
Läs mer på www.workforyou.se Länk till annan webbplats.
Work for you söker psykolog
Vill du göra skillnad? Söker du ett jobb där du får göra skillnad för en annan människa? Vill du göra detta hos ett värderingsstyrt företag som värnar om att skapa hållbara resultat? Välkommen till Work For You. Work For You arbetar för människor som av olika anledningar blivit arbetssökande och idag står utanför arbetsmarknaden. Vår övertygelse är att det finns ett jobb för alla och vårt mål är att stödja varje person mot att komma vidare ut i arbete eller studier. Våra värderingar präglar hela vår verksamhet och löper som en röd tråd genom alla våra tjänster.
Våra värderingar är: Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet.

Arbetsuppgifter
Som psykolog inom uppdraget "Introduktion till arbete" är du ansvarig för de bearbetande insatserna. Du stöttar våra deltagare i att bearbeta psykologiska hinder i relation till arbete och arbetsliv. Målet är att öka deltagarens förutsättningar att gå vidare till arbete eller studier genom att hjälpa denne etablera egna verktyg för att hantera psykologiska svårigheter och hinder i relation till arbete. De psykologiska metoderna som används ska grunda sig i kognitiv eller psykodynamisk teori.

Kvalifikationer Vi söker dig som är:
Legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut eller psykolog med steg 1-kompetens inom psykoterapi, alternativt utbildad inom hälso- och sjukvård med steg 1- kompetens i psykoterapi.
Har minst två (2) års erfarenhet på minst halvtid av arbetslivsinriktad rehabilitering under de senaste fem (5) åren. Erfarenheten ska omfatta något av följande:
- Arbete med individer som står långt från arbetsmarknaden.
- Individsamtal
- Gruppsamtal
- Stödjande eller terapeutiska samtal
- Vägledande, bedömande, utredande, rehabiliterande och arbetsförberedande insatser
- Dokumentation av rekommendation och utlåtanden
- Rådgivning och kompetensöverföring
- Arbete med människor med olika språkliga och kulturella bakgrunder

Meriterande - Språkkunskaper utöver svenska och engelska S
tor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du vara med?
Vill du vara med på resan att hjälpa människor tillbaka till arbetsmarknaden, varmt välkommen att söka dig till oss! Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett företag i ständig utveckling. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Vi är flexibla med anställningsformen och även underkonsulter eller egenanställda är välkomna att söka. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller epost.

Omfattning: Vid behov Start: Omgående Ort: Hofors
Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta: Eva Rooth eva.rooth@workforyou.se www.workforyou.se Länk till annan webbplats.