-

2021-02-02

Sommarvikariat Undersköterskor och vårdbiträden

Hofors kommun

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hofors kommun ingår i förvaltningsområde för finska vilket innebär att kommunen har ett särskilt ansvar att uppmuntra språkanvändningen för just det finska språket. Detta görs genom olika insatser i den kommunala verksamheten för att skapa möjligheter, för de som vill, att använda språket så att det kan leva vidare och utvecklas.

Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Hos oss är du viktig och gör skillnad varje dag!

Arbetsuppgifter

Undersköterska, vårdbiträde, Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en god och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, måltidsstöd och serviceinsatser. I arbetsuppgifterna ingår också dokumentation.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti.
Våra verksamheter pågår dygnet runt vilket innebär tjänstgöring, dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid. Blir du erbjuden ett sommarvikariat finns möjligheten till att börja arbeta som timvikarie redan nu.

Skriv gärna i ansökan från när du finns tillgänglig för arbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, lyhörd och flexibel. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.
Gymnasieutbildning är ett krav och det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Dokumentation är en viktig del i arbetet vilket innebär att du kan förstå och uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket. Grundläggande datakunskaper är ett krav.
Kan du tala finska är det meriterande.
Du som söker ska ha fyllt 18 år.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är meriterande. Inom hemtjänsten är B-körkort ett krav
Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform: Timlön
Ansök senast: 2021-04-30
Referensnummer: A1004420
Välkommen att söka genom att:

Kontaktpersoner
Ann-Sofie Westling
Administratör Hemtjänsten
0290-771700

Ida Lilja och Tuula Salonen
Administratörer Spelmannen
0290-771761

Maria Johansson och Camilla Widmark
Administratörer Hesselgrenska
070-0860242

Lise-Lotte Selander
Administratör Hantverkarn
0700860305

Inga Jäderström
Enhetschef Hantverkarn
0703953640

Linda Fahlen
Administratör Persgården
0700860084

Facklig företrädare
Kristina Karlsson
Kommunal Mitt Västra Gästrikland
0290 - 77 18 07

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.