REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommuns platsvarumärke

2020-09-01

-

Sjuksköterska, natt

Hofors kommun, Sjuksköterske- och rehabteamet

Omfattning: Deltid (66%)
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Krav: Sjuksköterska, grundutbildad - erfarenhet efterfrågas

Om jobbet
Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Vi söker nu en leg, sjuksköterska till en av våra nattjänster. Som arbetsgivare erbjuder vi en del hälsoförmåner bl a gratis simning, reducerat pris på gymkort. Vi ser fram emot din ansökan!
Välkommen till Hofors Kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som nattsjuksköterska i Hofors kommun leder och planerar du omvårdnadsarbetet inom ditt ansvarsområde. Arbetet medför ansvar i såväl särskilda boenden, hemsjukvård samt omsorg av funktionsnedsatta. Du bedömer och utför självständigt behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Arbetet är schemalagd nattjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska och innehar körkort. Specialistutbildning i Vård av äldre eller Öppen hälso- och sjukvård är meriterande men inte ett krav. Vi vill att du har god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta,ett trevligt bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens.

ÖVRIGT OBS!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om anställningen

Lön: Månadslön. Ange löneanspråk.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Deltid. 66% Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. .

Arbetsgivare
Hofors kommun
Postadress
Hofors kommun
Granvägen 8
81381 HOFORS

Kontaktperson
Kerstin Modén, Enhetschef, 0290 - 77 16 82

Facklig kontaktperson
Eva Hedman, Vårdförbundet