REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-03-25

-

2 grundskollärare

Värnaskolan, Hofors kommun

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och tända ett livslångt lärande. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, personalcoachning, god tillgång på studiehandledare på modersmål och ett väl fungerande elevhälsoarbete. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram. En omfattande satsning på IKT pågår, vilket bland annat innebär att alla elever får tillgång till en egen surfplatta.

Värnaskolan i Hofors är en F-3 skola. Skolan består av ca 180 elever, tre arbetslag och två fritidshem. Den är vackert belägen med skogen inpå knuten. Stämningen på skolan är mycket god och kännetecknas av bra sammanhållning, samarbete och framåttänkande. Du kommer att växa i yrket och utvecklas på en mycket trevlig arbetsplats, där vi värdesätter och efterlever ett tydligt ledarskap på alla nivåer.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill arbeta som grundskollärare i årskurs 3 (klasserna 1-3) på Värnaskolan. Du ingår i ett arbetslag där det finns lång erfarenhet och en stor vilja till samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolans lägre åldrar. Du skall ha god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla och positiva relationer samt vara en lugn och tydlig ledare. Du har en vilja att arbeta mål- och resultatinriktat. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att kunna bidra till vår skolas verksamhetsutveckling där alla elever har möjlighet att lyckas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete i skolan är meriterande.

Erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-10

Ansök senast: 2020-04-14

Referensnummer: 23/20

Ange löneanspråk

Kontaktperson
Stefan Danielsson
Rektor
0290 - 77 16 02

Facklig företrädare
Mikael Pettersson
Lärarförbundet
070-167 08 34

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.