REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-03-12

-

Sommarvikariat, LSS och Psykiatrienheten

Hofors kommun


  • Personlig assistent - erfarenhet efterfrågas

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter.
35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice.
Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas.
En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar.
Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats
ARBETSUPPGIFTER
Undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent, habiliterare - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På våra enheter ingår tjänstgöring dag, kväll, natt, dygn och helg Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget. Det är värdefullt för oss om du har relevant utbildning såsom tex barn och fritid. Erfarenhet av LSS och Psykiatri är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket. Du som söker ska ha fyllt 18 år. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är meriterande. Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.

ÖVRIGT OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om anställningen
LSS Personlig assistent
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Anställningsform: Säsongsarbete
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
AnställningsvillkorHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning,
Tillträde enligt överenskommelse. .

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Hofors i Gävleborgs län.

Arbetsgivaren
Hofors kommun
Postadress Hofors kommun
Granvägen 881381 HOFORSK

Kontaktpersoner:

  • Britt-Inger Olofsson, Samordnare 0290 - 77 17 44
  • Jenny Lind, Samordnare 0290 - 77 18 03
  • Marita Pettersson, Samordnare 0290 - 77 17 45

Fackliga kontaktpersoner
Kristina Karlsson, Kommunal Mitt Västra Gästrikland0290 - 77 18 07