REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-02-13

-

Servicesamordnare med transportuppdrag

Hofors kommun


Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som servicesamordnare ingår främst mattransporter från storkök till förskolor och skolor. Det ingår även en del andra transportuppdrag inom kommunen. Servicejobb med några av kommunens fastigheter där bland annat kommunkontoret ingår. Inom uppdraget ingår också systematiskt brandskyddsarbete, SBA, säkerhetsutbildning och service av brandmaterial inom kommunen och några av kommunens bolag. Har du dessutom yrkeserfarenhet och kunskap inom området Hot och våld kan även det bli en del i ditt kommande arbete. Arbetet är varierande och kräver att du är serviceinriktad och social som person. För att trivas med uppdraget behöver du vara självgående och lösningsfokuserad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande och trivs att jobba med olika arbetsuppgifter. Du ska ha god samarbetsförmåga samt ha ett professionellt förhållningssätt.

Körkort B, har du C-behörighet ses det som en merit.
Erfarenhet av räddningstjänst eller kompetens inom systematiskt brandskyddsarbete.
Har du erfarenhet som vaktmästare samt hålla intern utbildning ses detta som en merit.
Erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Allmän visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.
Tidsbegränsad till: 2021-09-30
Ansök senast: 2020-02-26
Referensnummer: 9/20
Lön enligt avtal

Kontaktpersoner
Anders Holmkvist
Säkerhetschef
0290 77 16 04

Liliana Sultana
Administrativ chef
070 042 54 47

Facklig företrädare
Kristina Karlsson
Kommunal Mitt Västra Gästrikland
0290 - 77 18 07

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS: Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag