REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-02-13

-

Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast


Hofors kommun

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Vi söker nu en Fysioterapeut/Sjukgymnast till vårat rehabteam. Du är välkommen att inleda våren/sommaren med ett roligt och varierande arbete hos oss. Rehabteamet består av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, samt rehabassistenter. Hos oss får du möjlighet till flexibel arbetstid inom vissa ramar.

Vi välkomnar dig som antingen har erfarenhet i yrket eller är nyexaminerad. Kunskap och erfarenhet är viktiga för oss, men det vi lägger stor vikt vid är personlig lämplighet

Som arbetsgivare erbjuder vi förutom flexibel arbetstid, hälsoförmåner t ex gratis simning, reducerat pris på gymkort, samt diverse gruppaktiviteter. Vi erbjuder även hälsotid som planeras i samtal med din närmaste chef utifrån dina behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

I uppdraget som Fysioterapeut/Sjukgymnast arbetar du både självständigt och i team tillsammans med övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för bedömningar, åtgärder, dokumentation, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonalen. Goda möjligheter finns till att själv utforma ditt arbete vilket förutsätter att du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera din arbetsdag.

Vi arbetar i rehabteam, där arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabassistenter ingår.
Som Fysioterapeut/Sjukgymnast arbetar du både på våra särskilda boenden, där det även finns korttidsavdelningar, samt i hemsjukvården.

Låter det intressant? Ring gärna så berättar jag mera.

Kvalifikationer

Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast
Körkort B erfordras
Erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast: 2020-03-15
Referensnummer: 11/20
Månadslön
Ange löneanspråk i din ansökan

Kontaktperson
Kerstin Modén
Enhetschef
0290 - 77 16 82

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.