REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-02-03

-

Sommarvikariat Undersköterskor och vårdbiträden till äldreomsorgen

Hofors kommun

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hofors kommun ingår i förvaltningsområde för finska vilket innebär att kommunen har ett särskilt ansvar att uppmuntra språkanvändningen för just det finska språket. Detta görs genom olika insatser i den kommunala verksamheten för att skapa möjligheter, för de som vill, att använda språket så att det kan leva vidare och utvecklas.

Hos oss är du viktig och gör skillnad varje dag! Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter

Undersköterska, vårdbiträde, - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Våra sommarvikarier arbetar vanligtvis juni-augusti. På de flesta enheter ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid.

Om du blir erbjuden en anställning som sommarvikarie, finns möjligheten att börja arbeta som timvikarie redan nu.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.
Det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket.
Kan du tala finska är det meriterande.
Du som söker ska ha fyllt 18 år.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är meriterande. Inom hemtjänsten är B-körkort ett krav.
Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.Ingen erfarenhet krävs.
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast: 2020-04-30
Referensnummer: 7/20

Kontaktpersoner
Alexandra Andersson
Hemtjänsten/Administratör
0290 - 77 17 00

Carina Lindkvist
Hemtjänsten Torsåker/Spelmannen Enhetschef
070-2899219

Marie Bergquist
Spelmannen Enhetschef
076-5187049

Anna Skogsberg
Hesselgrenska Enhetschef
070-0860180

Heidi Bergström
Hesselgrenska Enhetschef
070-4141275

Inga Jäderström
Hantverkarn Enhetschef
070-3953640

Anette Bergström
Persgården Enhetschef
070- 4141303

Facklig företrädare

Kristina Karlsson
Kommunal Mitt Västra Gästrikland
0290 - 77 18 07

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.