REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-02-03

-

Processoperatör, metallindustri

Ovako Hofors

Omfattning:
Heltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Anställningsform: Säsongsarbete

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om jobbet
Vi behöver semestervikarier för i huvudsak skiftgående produktionspersonal. Rekrytering kommer att ske löpande under våren för arbete under perioden juni-augusti. Anställningsperiodens längd är befattningsberoende. Du som har tidigare industrierfarenhet eller studerar/har en utbildning med inriktning mot vår verksamhet kommer att prioriteras bland ansökningarna. Ett krav är att du är 18 år fyllda vid ev. erbjudande av semestervikariat.
Välkommen med din ansökan!

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager­, transport­ och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 3 000 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 1000 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 ett dotterbolag som ingår i den japanska stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 52 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.comlänk till annan webbplats och www.nipponsteel.comlänk till annan webbplats.

Om anställningen

Lön, Månadslön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor 100%.
Tillträde: 2020-06-01 Sommarjobb

 

ArbetsgivarenOvako AB (Publ)
Postadress
Ovako AB (Publ)Hofors
81382 Hofors

Kontakt
Elin Evertsson, Telefonnummer: 0290-25204
Angelica Ahlström, Telefonnummer: 0290-25236