REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-01-09

-

Personlig assistent-sommarjobb

OP Assistans AB

Omfattning: Deltid (20 - 80%)
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Anställningsform: Säsongsarbete
Antal jobb: 2

Kvalifikationer
Körkort Krav
B - Egen bil krävs

Om jobbet
OP Assistans en del av Team Olivia. Läs mer på: www.teamolivia.se länk till annan webbplatsOP Assistans erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gävleborg. OP Assistans drygt 70 kunder och 500 medarbetare som är anställda på hel eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar!
Vi kan erbjuda dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag. Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Du arbetar i kundens hem där du hjälper kunden utifrån dennes individuella behov. Du är också engagerad i kundens fritid och fritidsaktiviteter.
Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt.
Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!

För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:
Kollektivavtal Vårdföretagarna / Kommunal
Vår arbetsgivarorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal.
Avtalsförsäkringar
Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.
Friskvårdsförmåner
För den som har en ”Timavlönad anställning” gäller att du kan få ersättning för enkelbiljetter i samband med ett avtalat arbetstillfälle. I praktiken innebär det att du kan få ersättning för enkelbiljetter under perioden: från 2 dagar före till 2 dagar efter ett avtalat arbetstillfälle.
Då vi är många som arbetar med rekrytering kan det hända att du kan komma få ett flertal samtal från olika av oss. Hoppas att du har förståelse för det. Vi hoppas att du lämnar in en intresseanmälan hos oss!

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

www.opassistans.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster