REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-01-09

-

Intervjuare, opinionsundersökning

Ipsos AB

Varaktighet: Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Kvalifikationer

UtbildningMeriterande
Gymnasial utbildning

Kompetenser Meriterande
* Intervjuvana, besöksintervjuer
* Intervjuvana, telefonintervjuer
* Intervjuvana, på stan-intervjuer
* Telefonförsäljning
* Besöksbokning
* Kundtjänst

Språk Krav
Svenska

Körkort
Krav
B - Egen bil krävs

Om jobbet
Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare/face2face-intervjuare hos oss under ett stort forskningsprojekt som startar under första kvartalet 2020.
Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Hofors men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter.
Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Just för detta projekt behöver du kunna arbeta mellan 10-12 timmar per vecka. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske under första kvartalet och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Ett krav är att du efter utbildningen kan komma igång och börja arbeta på en gång.
Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande.
Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare.Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål. Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.se
Vi undanber oss alla kontakter ifrån rekryteringsföretag eller annonssäljare.

Om anställningen

Lön Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Arbetsgivaren
Ipsos AB

Kontakt Sofia Burman sofia.burman@ipsos.com 072-301 41 76