REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-01-09

-

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Hofors kommun, Sjuksköterske- och rehabteamet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om jobbet
Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas.
Välkommen till Hofors kommun!

Vi söker nu en Fysioterapeut/Sjukgymnast till vårat rehabteam.
Du är välkommen att börja det nya året med ett roligt och varierande arbete. Rehabteamet består av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, samt rehabassistenter. Hos oss får du möjlighet till flexibel arbetstid inom vissa ramar. Vi välkomnar dig som antingen har erfarenhet i yrket eller är nyexaminerad. Kunskap och erfarenhet är viktiga för oss, men det vi lägger stor vikt vid är personlig lämplighet Som arbetsgivare erbjuder vi förutom flexibel arbetstid, hälsoförmåner t ex gratis simning, reducerat pris på gymkort, samt diverse gruppaktiviteter. Vi erbjuder även hälsotid som planeras i samtal med din närmaste chef utifrån dina behov. Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som Fysioterapeut/Sjukgymnast arbetar du både självständigt och i team tillsammans med övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för bedömningar, åtgärder, dokumentation, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonalen. Goda möjligheter finns till att själv utforma ditt arbete vilket förutsätter att du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera din arbetsdag. Vi arbetar i rehabteam, där arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabassistenter ingår. Som Fysioterapeut/Sjukgymnast arbetar du både på våra särskilda boenden, där det även finns korttidsavdelningar, samt i hemsjukvården. Låter det intressant? Ring gärna så berättar jag mera.

KVALIFIKATIONER
Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast
Körkort B erfodras

ÖVRIGT OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om anställningen

Lön
Enligt avtal.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetsgivaren
Hofors kommun
Granvägen 8
81381 HOFORS

Kontakt
Kerstin Modén, Enhetschef Sjuksköterske- o rehabteamet , Telefonnummer: 0290-771682

Sök jobbet
Ansök senast 16 februari (om 38 dagar)Ange referens 102/19 i din ansökan