REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2020-01-09

-

Distriktssköterska

Region Gävleborg

Omfattning:
Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Krav Distriktssköterska - erfarenhet efterfrågas

Om jobbet
Hofors Din hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsords Alltid-Nära-Trygg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en sjuksköterska /distriktssköterska till Hofors Din hälsocentral som vill bli en medarbetare i vårt härliga gäng, då vi behöver utöka vår bemanning. Du får gärna ha erfarenhet från primärvård med riktad mottagning såsom diabetes eller astma/KOL. I arbetsuppgifterna ingår distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning samt arbete i akut verksamhet. Som sköterska hos oss arbetar du nära andra professioner såsom läkare, undersköterskor, sekreterare, fysioterapeuter och vårt psykosociala team. Alltid med patienten i fokus. Det ställs krav på självständigt arbete, flexibilitet men framförallt ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Professionellt ansvar är en självklarhet. För oss är det viktigt att jobba utifrån patienten och dess bästa, utifrån önskemål och förutsättningar. Vi bemannar även verksamhetsområdets Familjeläkarjour i Sandviken tillsammans med övriga enheter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska gärna distriktssköterska. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du gillar att handleda medarbetare och vill utveckla den medicinska kvalitén. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi vill ge människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling ökar vi attraktionskraften för vår region. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Om anställningen

Lön Enligt avtal.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning

Arbetsgivaren
Gävleborgs Läns Landsting
Rektorsgatan 1
80188 Gävle

Kontaktpersoner
Anneli Solborg, Vårdenhetschefanneli.solborg@regiongavleborg.se

Fackliga kontaktpersoner
Christina Norling, Vårdförbundetchristina.a.norling@regiongavleborg.se