REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-11-08

-

Socialpedagog

Petreskolan, Hofors kommun

 Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och tända ett livslångt lärande. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, personalcoachning, god tillgång på studiehandledare på modersmål och ett väl fungerande elevhälsoarbete. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram.
En omfattande satsning på IKT pågår, vilket bland annat innebär att alla elever får tillgång till en egen Cromebook. Kommunen deltar också i olika utvecklingsprojekt och internationella samarbetsprojekt.

Petreskolan i Hofors är en 3-9 skola. På skolan går ca 450 elever och arbetar omkring 90 personer. Den är vackert belägen med skogen inpå knuten och i direkt anslutning till idrottshall, simhall, motionsspår, konstgräs och ishall mm. Stämningen på skolan är mycket god och kännetecknas av bra sammanhållning, samarbete och framåttänkande. Du kommer att växa i yrket och utvecklas på en mycket trevlig arbetsplats, där vi värdesätter och efterlever ett tydligt ledarskap på alla nivåer.

Arbetsuppgifter

Som socialpedagog på Petreskolan kommer du att ha ansvar för bitar så som:
- att möta upp elever i grupp och enskilt för coachande och vägledande samtal.
- för att arbeta främjande kunna skapa olika former av trivselhöjande och gemsensamhetsskapande händelser för eleverna under skoldagen.
- samverka med lärare, vårdnadshavare, vaktmästare, skolledning och elevhälsans personal och andra aktörer i skolans värld.

Kvalifikationer

Relevant utbildning och/eller erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra i team.
Erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
100% tillsvidare, tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.
Ansök senast: 2019-11-22
Referensnummer: 98/19
Ange löneanspråk.
Kontaktperson
Tommy Hellström
Rektor
070 - 41 41 274

Facklig företrädare
Camilla Valtonen
Kommunal
0290-29000

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.