REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-11-08

-

1 st vik. Förskollärare

Torsåkers förskolor, Hofors kommun

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Välkommen till Torsåkers förskolor, ett förskoleområde som består av två förskolor, fördelat i tre hus.
Tallbackens förskola ligger i centrala Torsåker. Förskolan har 4 st avdelningar: Stubben, Kotten,Tallen och Skogsgläntan.

Vinkelboda förskola är beläget i centrala Torsåker, direkt i anslutning till skolan och är uppdelat i två olika hus, ett klassiskt förskolehus där två avdelningar finns, Agust och Lotta. I skolhuset brevid, vägg i vägg med biblioteket, ligger avdelningen Kronblom för 5 åringar.

Förskolans utveckling är i ständig rörelse och vi strävar efter att ha en verksamhet av god kvalitet.

Vi har ett samarbete i form av kollegialt lärande där pedagoger möts för att diskutera verksamhetsnära frågor utifrån förskolans styrdokument.
Delaktighet och inflytande tror vi är grunden till engagemang och motivation.

Arbetsuppgifter

Vi söker 1 st vik. förskollärare till Torsåkers förskolor. Det är viktigt att du har ett respektfullt förhållningssätt och förmåga att skapa professionella relationer till både barn, föräldrar och kollegor.Vi söker dig som har god insikt i förskolans uppdrag.. Du ska ha ett förshållningssätt där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt.

Om du erbjuds tjänsten hos oss kommer du få tillgång till Ipad,fria pedagogiska måltider och pedagogisk reflektionstid såväl enskilt som i grupp.Förskolorna har tre studiedagar till förfogande per termin för fortbildning och utveckling av verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Legitimerade förskollärare som har god insikt i förskolans uppdrag, en god pedagogisk kompetens samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Enligt skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning
Ingen erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07
Tidsbegränsad till: 2020-07-03
Ansök senast: 2019-12-06
Referensnummer: 101/19
Löneform: Månadslön
Ange löneanspråk

 

Kontaktperson
Aila Lahtinen
biträdande förskolechef
070 - 414 13 27

Facklig företrädare
Ingrid Lindfors
Lärarförbundet
070-0860136

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.