REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-11-04

-

Biblioteksassistent

Hofors kommun, Biblioteket

Om jobbet

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

ARBETSUPPGIFTER
Hofors biblioteksverksamhet består av huvudbibliotek mitt i centrala Hofors samt ett integrerat folk- och skolbibliotek i Torsåker. Biblioteksverksamheten ska hösten 2019 bilda ett team med varierande kompetenser som samverkar för en hållbar framtid. Alla i teamet har egna ansvarsområden men arbetar över gränser. Ett team där den gemensamma prestationen är viktigare än den individuella. Till teamet söker vi nu en kollega. I tjänsten ingår att i första hand ge service och information till bibliotekets besökare. Utöver i tjänsten ingår marknadsföring. Besvara enkäter, rapporter, statistik. Ansvar för utställningslokal och kommunens konstregister. Konst, musik och biografier är mediaområdet du bevakar.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning samt eftergymnasial utbildning som är relevant för arbetsuppgifterna. Kunskap i Book-it är meriterande. Du har dokumenterade kunskaper i marknadsföring, webbarbete och sociala medier, administrativt arbete. Du har kunskaper inom områdena konst, musik och litteratur. Dina teamegenskaper är viktiga och hur du verkar för värdegrunden respekt, ansvar och professionalism .

ÖVRIGT OBS!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om anställningen
Lön
Månadslön Individuell lönesättning
Lönetyp:
Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltid. 50% Schema. Tillsvidareanställning, upphör: 2020-01-07 .

 

Arbetsgivaren
Hofors kommun

Postadress
Hofors kommun
Granvägen 8
81381 HOFORS

Kontaktpersoner
Ritva Snellman, Kulturchef, Telefonnummer: 073 - 809 41 24

Fackliga kontaktpersoner
Emilie Lindberg, Vision, Telefonnummer: 070 - 086 02 70
Ulrika Davidsson, DIK

Ansök senast 22 november
Ange referens 96/19 i din ansökan