REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-09-02

-

HR-specialist

Hofors kommun

Heltid3 - 6 månader
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mer på www.hofors.selänk till annan webbplats

Personalfunktionen driver och samordnar kommunens arbetsgivarfrågor. Funktionen består av 7 medarbetare som arbetar med stöd och service inom lön samt HR. Vår målsättning är att vara ett professionellt verksamhetsstöd till chefer och medarbetare i arbetsgivarfrågor. Utifrån vår expertis önskar vi skapa hållbara förutsättningar både för chefer och medarbetare så att kommunens verksamheter kan arbeta för måluppfyllelse och att kommunen som arbetsgivare kan attrahera, utveckla och behålla engagerade medarbetare och chefer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete. I nära samarbete med engagerade kollegor och ledning har du möjlighet att vara med och utveckla organisationen och funktionens HR-processer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att bidra med HR-perspektivet till verksamheternas utvecklingsarbete, arbetsrättsliga frågor, förhandlingar, lönesättning, arbetsmiljöfrågor, rehab, stöd i facklig samverkan och personaluppföljning. Du kommer arbeta brett med personalfrågor men vara specialiserad på arbetsmiljö. Vi arbetar för målsättningen att vara en positiv arbetsplats och en attraktiv arbetsgivare. I din roll kommer du arbeta med fokus på ökade frisktal och bidra till ökad kompetensförsörjning.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du har högskoleexamen inom HR alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från HR-arbete och vi ser gärna att du har fördjupad erfarenhet inom arbetsmiljöområdet och systematiskt arbetsmiljöarbete. Du har förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kollegor och andra aktörer, både inom och utanför organisationen. Du är strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. I ditt arbete har du förmåga att se situationer från olika perspektiv, beakta helheten samt se till organisationens och medborgarnas bästa. Allt arbete i Hofors kommun ska genomsyras av värdegrunden respekt, professionalism och ansvar samt kommunens personalpolitiska program. Det är av stor vikt att du delar kommunens värderingar. ÖVRIGT OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. OBS, intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetslivserfarenhet
HR-specialist/HR-adviser, erfarenhet efterfrågas (Krav)

Lön
Enligt avtal
Lönetyp:
Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2019-11-11 eller enligt överenskommelse, upphör: 2020-10-30.

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Hofors i Gävleborgs län.
Arbetsgivare
Hofors kommun, Personalfunktionen
Postadress
Hofors kommun, Personalfunktionen
Granvägen 8
81381 HOFORS

Kontaktpersoner
Pernilla Bredin, HR-chef, Telefonnummer: 070 - 086 01 67

Fackliga kontaktpersoner
Emilie Lindberg, Vision, Telefonnummer: 070 - 086 02 70

 

Gå till sidans innehålllänk till annan webbplats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svårt att komma i kontakt med oss via telefonlänk till annan webbplats

 

 

 

 

 

 

Problem kan uppstå när du ska logga in eller skriva in diglänk till annan webbplats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

länk till annan webbplats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till sökresultatet

0 sparade jobb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

 

 

 

HR-specialist till Hofors kommunHofors kommun, Personalfunktionen

 

 

HR-specialist/HR-adviserKommun: Hofors

 

 

Heltid3 - 6 månaderTillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på

www.hofors.selänk till annan webbplats

Personalfunktionen driver och samordnar kommunens arbetsgivarfrågor. Funktionen består av 7 medarbetare som arbetar med stöd och service inom lön samt HR. Vår målsättning är att vara ett professionellt verksamhetsstöd till chefer och medarbetare i arbetsgivarfrågor. Utifrån vår expertis önskar vi skapa hållbara förutsättningar både för chefer och medarbetare så att kommunens verksamheter kan arbeta för måluppfyllelse och att kommunen som arbetsgivare kan attrahera, utveckla och behålla engagerade medarbetare och chefer. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete. I nära samarbete med engagerade kollegor och ledning har du möjlighet att vara med och utveckla organisationen och funktionens HR-processer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att bidra med HR-perspektivet till verksamheternas utvecklingsarbete, arbetsrättsliga frågor, förhandlingar, lönesättning, arbetsmiljöfrågor, rehab, stöd i facklig samverkan och personaluppföljning. Du kommer arbeta brett med personalfrågor men vara specialiserad på arbetsmiljö. Vi arbetar för målsättningen att vara en positiv arbetsplats och en attraktiv arbetsgivare. I din roll kommer du arbeta med fokus på ökade frisktal och bidra till ökad kompetensförsörjning. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs det att du har högskoleexamen inom HR alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från HR-arbete och vi ser gärna att du har fördjupad erfarenhet inom arbetsmiljöområdet och systematiskt arbetsmiljöarbete. Du har förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kollegor och andra aktörer, både inom och utanför organisationen. Du är strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. I ditt arbete har du förmåga att se situationer från olika perspektiv, beakta helheten samt se till organisationens och medborgarnas bästa. Allt arbete i Hofors kommun ska genomsyras av värdegrunden respekt, professionalism och ansvar samt kommunens personalpolitiska program. Det är av stor vikt att du delar kommunens värderingar. ÖVRIGT OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. OBS, intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

ArbetslivserfarenhetHR-specialist/HR-adviser, erfarenhet efterfrågas (Krav)

 

 

LönEnligt avtal

Lönetyp:

Fast månads- vecko- eller timlön

 

 

AnställningsvillkorHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2019-11-11 eller enligt överenskommelse, upphör: 2020-10-30 .

 

 

 

 

Var ligger arbetsplatsen?

 

Arbetsplatsen ligger i kommunen

Hofors

i

Gävleborgs län

.

 

 

 

 

 

 

 

ArbetsgivarenHofors kommun, Personalfunktionen

 

 

PostadressHofors kommun, PersonalfunktionenGranvägen 881381 HOFORS

 

 

 

Kontakt

 

Kontaktpersoner

  •  Pernilla Bredin, HR-chef, Telefonnummer: 070 - 086 01 67  
  •  

 

 

Fackliga kontaktpersoner

  •  Emilie Lindberg, Vision, Telefonnummer: 070 - 086 02 70  
  •  

 

 

 

Annons-ID:

8418946Publicerad 27 augusti 2019

 

 

 

 

 

Sök jobbet

 

Ansök senast

24 september

(om 22 dagar)

 

Ange referens

83/19

i din ansökan

Ansök via arbetsgivarens webbplats

Ansök här

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela annonsen

 

MejlFacebooklänk till annan webbplatsTwitterlänk till annan webbplatsLinkedinlänk till annan webbplatsSkriv ut annonsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

länk till annan webbplats

 

 

 

 

 

Följ oss på

Facebooklänk till annan webbplatsLinkedinlänk till annan webbplatsYoutubelänk till annan webbplatsInstagramlänk till annan webbplats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chatt