REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-08-13

-

Sektionschef till Spedition
och Lager/Utlastning

Ovako i Hofors

Ovako i Hofors söker Speditionschef. HofBakgrund: Sektionen Spedition och Lager/utlastning ingår i logistikavdelningen inom BU (Business Unit) Hofors. Inom avdelningen finns även produktionsplanering, Interna transporter samt inköp. Arbetsuppgifter: Rollen som Sektionschef innebär personalansvar för sektionens medarbetare. Rollen innebär också ansvar för säkerhet, miljö/arbetsmiljö, kvalitetssäkring, kostnadseffektivitet samt utveckling av sektionens verksamhet. I tjänsten ingår att kvantifiera och arbeta mot uppsatta mål och budget samt att arbeta för ett optimalt resursutnyttjande. Du rapporterar till Logistikchefen för BU Hofors och ingår i avdelningens ledningsgrupp Sektionens uppgifter innefattar speditionsarbete såsom transportplanering, tullhantering samt lagerhantering och utlastning av BU Hofors produkter men även färdigställning av rörprodukter. Arbetstiden på sektionen är dagtid och antal medarbetare är 25 stycken.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:
- Du innehar lägst 3-årigt gymnasium
- Du har erfarenhet av att identifiera, utveckla och styra processer.
- Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska Relevant ledar- erfarenhet inom olika typer av produktion/ logistikflöden är meriterande.
Din Profil: Vi ser att du som söker tjänsten är en person som driver dina egna projekt och ser förändringar som en självklarhet för att utveckla verksamheten framåt. Som person är du pedagogisk och du gillar att arbeta med och att coacha och utveckla andra. I din yrkesroll är du även lyhörd och prestigelös- för dig är målet viktigare än vägen dit. Du har utpräglat kundfokus och tar kundens bästa i beaktande i varje beslut.

Kontaktperson: Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Erik Melin
på tfn: 0290- 257 42, email: erik.melin@ovako.com

Urval kommer att ske löpnade. Välkommen med din ansökan! Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har fler än 3 000 anställda i mer än 30 länder. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.comlänk till annan webbplats och www.nssmc.comlänk till annan webbplats.

Arbetslivserfarenhet

Speditionschef, erfarenhet efterfrågas (Krav)

Månadslön, Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlönAnställningsvillkor 100%.
Tillträde: Efter ök tillsvidareanställning

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Hofors i Gävleborgs län.

Arbetsgivaren Ovako Hofors
Postadress: Ovako Hofors
81382 Hofors
Kontaktpersoner
Erik Melin, Telefonnummer: 0290-25742