REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-08-13

-

Chef för Teknisk Kundservice

Ovako Hofors

Marknadsavdelningen på Tube & Ring i Hofors ansvarar för försäljningen av produkter till olika segment inom Kullager-, Verkstads-, Mining- och Olja & Gasindustrin, samt till Distributörer över hela världen. I dessa segment finns en mängd olika applikationer. Vi söker nu en CHEF för Teknisk Kundservice person/ingenjör som stöttar marknadsavdelningen, säljbolagen & kunderna med teknisk kunskap. Avdelningen består av 6 tekniker/ingenjörer som delar på ett antal uppdrag mot ett antal SEGMENT bla. Att med teknisk kompetens vara ett stöd mellan kund & produkt. Att driva projekt tillsammans med kunder. Att hantera kund specifikationer internationella standarder. Att arbeta med reklamationshantering & kundnöjdhet. Som chef för teknisk kundservice kommer Du att ingå i ledningsgruppen för Marketing & Sales och rapportera till Marknadschefen. Du vill vara delaktig i en förändringsprocess mot ett mera proaktivt arbete med kunder & säljbolag. Vi tror att Du har kunskap, energi & ett starkt driv att skapa en bra laganda i Ditt team. Du bör ha mycket goda språkkunskaper i engelska & gärna ett eller flera språk till för att kunna kommunicera i en global miljö. Stor vikt läggs på service & kommunikation internt & externt.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Marknadschef John Larsson, john.larsson@ovako.com

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har fler än 3 000 anställda i mer än 30 länder. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.comlänk till annan webbplats och www.nssmc.comlänk till annan webbplats.

Arbetslivserfarenhet

Marknadsförare, erfarenhet efterfrågas Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor 100%.
Tillträde: Efter öktillsvidareanställning