REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-08-12

-

Leg. Arbetsterapeut

Hofors kommun

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats


Vi söker nu arbetsterapeut till vårat rehabteam. Du är välkommen att börja hösten med ett roligt och varierande arbete. Rehabteamet består av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, samt rehabassistenter. Hos oss får du möjlighet till flexibel arbetstid inom vissa ramar.

Vi välkomnar dig som antingen har erfarenhet i yrket eller är nyexaminerad. Kunskap och errfarenhet är viktiga för oss, men det vi lägger stor vikt vid är personlig lämplighet.

Som arbetsgivare erbjuder vi flexibel arbetstid, hälsoförmåner t ex gratis simning, reducerat pris på gymkort, vattengympa. Vi erbjuder även hälsotid som planeras i samtal med din närmaste chef utifrån dina behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

I uppdraget som arbetsterapeut förväntas du både självständigt och tillsammans med övriga yrkeskategorier ansvara för bedömningar, åtgärder, dokumentation samt handledning och utbildning av omvårdnadspersonalen. Goda möjligheter finns till att själv utforma ditt arbete vilket förutsätter att du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera din arbetsdag.

Vi arbetar i rehabteam, där arbetsterapeuter och rehabassistenter ingår.
Som arbetsterapeut arbetar du både på våra särskilda boenden, där det även finns korttidsavdelningar, samt i hemsjukvården.

Låter det intressant? Ring gärna så berättar jag mera.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapet. Vi vill att du har god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta,ett trevligt bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens.
Körkort B erfodras
Ingen erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast, efter överenskommelse.
Ansök senast: 2019-08-31
Referensnummer: 76-19
Löneform: Månadslön
Ange löneanspråk i din ansökan.

 

Kontaktperson
Kerstin Modén
Enhetschef
0290 - 77 16 82

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.