REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-06-11

-

Personlig assistent

Nordström Assistans

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

OM KUNDEN
Kunden är enkille i 17-årsåldern som snart fyller 18. Kunden bor i en egen lägenhet i Hofors. Han harett omfattande assistans- och omvårdnadsbehov. Han ska precis börja med rehabilitering efter en lång tidssjukdom och behöver hjälp med aktivering och rehabiliteringsträning dagligen.Han har en grav synnedsättning och saknar förmågan att kunna föra sitttal. Kunden är en glad kille med humor, som gillar att skämta och busa och älskar musik, TV-serier och film. Han älskar även att hålla sig uppdaterad genom attlyssna på poddar och höra på nyheterna.Det kommer att komma katter och hundar på besök i lägenheten, så du som assistent bör inte vara allergisk.

OM DIG I TJÄNSTEN
Vi söker dig som vill vara med i en assistansgrupp till denna killei Hofors. Det är delaktig i aktiv assistans dygnet runt, med dubbelbemanning vissa tidpunkter på dygnet, som vi bemannar utifrån ett rullande schema.Du som söker den här tjänsten gillar utmaningar och vill vara med och jobba i en välfungerande och kvalitativ assistans. Du är aktiv när du arbetar, tar egna initiativ ochhar känsla för egenansvar, noggrannhet, följer rutiner och är orädd. Du ska vara en person som agerar efter sunt förnuft och sätter kundens behov i centrum. Dina primära uppgifter blir atthjälpa honom med alla fysiska moment i sin vardag, med allt ifrån förflyttningar, personlig hygien, av- och påklädnad, matning genom sond, medicinhantering och omvårdnad. Du som assistenttolkar behov och önskemål via kroppsspråk, handtryckning, och mimik, för att sedan kunna föra hans talan. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården eller som personlig assistent. Du är positiv och har glimten i ögat, samtidigt som du är trygg och mogen som person. Personliga egenskaper och kvalifikationer är det som väger mest för denna tjänst. Du är positiv och har lätt till skratt. Det är en fördel om du är intresserad av rehabilitering och träning.

ARBETSTIDER
Du som börjar kommer att bli erbjuden 3-6 introduktionspass tillsammans med ordinarie personal. Du kommer därefter att bli bemannad under dagtid/kväll då det är dubbelassistans tills det blir dags att kunna övergå till ensamarbete. Arbetspassen är enligt följande, med förskjutningar på 1 timme visa dagar/helger: - Dagtid 07:45-18:15 - Dagtid/kväll: 12:00-21:15 - Natt: 20:45-08:15
Låter detta intressant så skicka in din ansökan så snart du kan!
Vi är även intresserade av sommarvikarier.
Kom in med din ansökan.
Vi rekommenderar att du även beställer ett belastningsregister frånhttps://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ilänk till annan webbplats samband med ansökan.
Kuvertet skall vara oöppnat.
Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer12% semesterersättning ochOB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent, erfarenhet efterfrågas (Krav)

Lön
Lön enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlönAnställningsvillkorHeltidAnställningstid enligt överenskommelse

 

ArbetsgivarenNordström Assistans
Webbplatshttp://www.nordstromassistans.se
länk till annan webbplats
Postadress
Nordström AssistansVendevägen 85A18291 DanderydKontaktKontaktpersoner
Milad Mahmoudi milad@nordstromassistans.se

Annons-ID: 8287514