REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-06-11

-

Humana Assistans AB

Humana Assistans AB

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb.
Välkommen till Humana!
Läs mer på www.humana.selänk till annan webbplats

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Torsåker.
Vår kund är en kille i 16-årsåldern med Down Syndrom och autism. Han tycker om att vara ute - cykla, sparka boll och bada är några aktiviteter som han uppskattar.
Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar den dagliga livsföringen.

Vi erbjuder!
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. Vi söker dig som är intresserad av en schemarad på 80%. Arbetspassen är förlagda på vardagar under eftermiddag/kväll. Under skolloven kan arbetspassen variera och även vara förlagda till dagtid.

Vem vi söker?
Vi tror att du som söker tjänsten är en stabil, lugn och tålmodig person. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg eller personlig assistans. Har du erfarenhet från autism och down syndrom är det extra meriterande. Vi ser gärna manliga sökanden till tjänsten med störst vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Är du intresserad av att söka tjänsten bör du uppfylla nedanstående krav;
• Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil
• Kunden har katt så du bör ej vara allergiksk
• Du kan uppvisa ett giltigt registerutdrag ur polisens belastningsregister
Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.

Arbetstid/Varaktighet:
Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse.
Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:
Så snart som möjligt och enligt överenskommelse.

Ansökan:
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/länk till annan webbplats Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)Antal jobb: 2

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Lönetyp:
Fast månads- vecko- eller timlönAnställningsvillkorDeltid/

 

Arbetsgivaren
Humana Assistans AB
Webbplatshttp://www.humana.se/personligassistans

länk till annan webbplats
Postadress
Humana Assistans AB
Drottninggatan 5
80320 Gävle

Annons-ID: 8329646